HTML

Thingie-blog

Játék értékelések, film értékelések és zene (nami?) értékelések! És persze vélemények.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zombie Ghost Train

2009.06.10. 20:00 :: J3l4n

Ez egy csodálatos együttes! De mielőtt beléjük merülnék (höhö) mesélek a zenéről, amit játszanak. A pontos megnevezése Psychobilly. Mi is ez? Mondhatni a Rock n' Roll-nak egy alfaja, vannak durvább és lágyabb együttesek, de a lényeg, hogy könnyedés felismerheted benne a klasszikus R n' R ritmust. Na most, hogy ezen túl vagyunk, a bandáról. + Érdemes tudni, hogy jóval "túlvilágibb" és "sötétebb", mint a jó öreg Elvis zenéje.

Ők a lágyabb stílust játszák, de tagadhatatlanul psychobilly a sötét témájú dalok és szövegek miatt (is). Az énekes nagyon jó hangja van, tökéletesen illik ehhez a stílushoz és a gitáron is jól játszik. Igaz, nem valami bonyolult dalok, de éneklés közben nem könnyű eljátszani. Meg ugye ott a basszeros bácsi. Itt meg kell említeni, hogy tényleg halani, ammit játszik, na vajon miért? Igen! Mert nem basszusgitáron játszik, hanem nagybőgőn. És tényleg hallható a basszus üteme, és nem csak azt hallod, hogy: bűűűűűűűűű
És ott a dobos, akiről nem tudok semmit se kiemelni, de érdemes tudni, hogy a dobosnak szokott a legnehezebb dolga lenni. Valószínűleg most is az, nem tudom, dobolni nem tudok :D .

És most a felállás:
Stu Arkoff - Gitár, vokál
Azzy T - Dob
Captain Reckless - Nagybőgő, mellékvokál

És most, hogy így mindent elmodntam, jól megosztom veletek ezt:
http://www.myspace.com/zombieghosttrain

Vannak fent dalok és egy búcsúzás, ugyanis a ZGT végleg visszatért a sírba. R.I.P!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szjk.blog.hu/api/trackback/id/tr31177201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeJoeJoe01 2009.06.13. 18:26:50

jó blog, de új bejegyzéseket kérünk (kérek)

UI.: ugyan j3l4n néha gyere már fel msn-re beszélni akarok veled (3j)
süti beállítások módosítása